Artikelnummer.

123

Pris.

123

Huvsjal med fuskpäls

Klassisk design som utstrålar lyx

Huvsjalen med fuskpäls ger dig känslan av tidlös elegans. Sjalen är tillverkad av mjukaste jerseytyg och sjalens ändar och huva är kantande med fuskpäls. Jerseytyget faller snyggt över axlarna och tyngden av kanten med fuskpäls håller ändarna på plats. Den infällda huvan kantad med fuskpäls är lika snygg som krage eller i uppfällt läge som huva. Ett allround plagg som passar både till ytterplagget som sjal till festblåsan. Huvsjalen med fuskpäls är stilfull, värmande och praktisk. Vardagslyx när den är som bäst.

Alla våra produkter är handgjorda och tillverkas i Göteborg. Svenskt hantverk där kvalité, funktion och personlig design är i fokus. Materialen köps in i begränsad mängd. När ett material är slut ersätts det av nya. Varje färg och tygmönster finns bara i en begränsad upplaga eller endast i ett exemplar.

Du är alltid unik i en House of Mad Hatter produkt!

Materialval tyg

Materialval fuskpäls

Här gör du din beställning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. An vero displicuit ea, quae tributa est animi virtutibus tanta praestantia. Duo Reges: constructio interrete. Videmusne ut pueri ne verberibus quidem a contemplandis rebus perquirendisque deterreantu.